Divide | Meerwaarde in e-commerce
ONE SIZE FITS ALL
ONE SIZE FITS ALL
Uw website geschikt voor desktop, tablet en mobiel
Meer informatie
OPTIMALISEER UW RENDEMENT
OPTIMALISEER UW RENDEMENT
Haal meer uit uw online activiteiten met onze optimalisatie trajecten
Meer informatie
CROSS CHANNEL E-COMMERCE
CROSS CHANNEL E-COMMERCE
The next step in multichannel
Meer informatie

Divide

Divide heeft met ruim 30 internet professionals de kennis en expertise in huis om klanten te adviseren in hun internet activiteiten met als doel het realiseren van online rendement.

Actueel
 • 16
  jul

  Conversie verhoging door inzet Stockbase

  Verdieping en verbreding van assortiment resulteert in significante conversieverhoging. Importeurs en merkleveranciers hebben voorraad liggen en retailers kunnen hier door middel van Stockbase gebruik van maken. De kansen voor conversie optimalisatie kunnen online én in de fysieke winkel(s) door middel van webshopzuilen worden benut.
 • 13
  jun

  Mobile first

  De focus binnen fashion e-commerce is verplaatst van prijs en assortiment naar focus op mobiele usability. Om inzicht te krijgen in de behoefte van fashion retailers hebben we onderzoek gedaan en gekeken naar de (consumenten)resultaten van usability tests. Met de (door)ontwikkeling van responsive images, zoomfunctionaliteit met swipe functie, optimalisaties ten behoeve van de snelheid én het mobiele menu spelen we met technische toepassingen in ter ondersteuning van de mobiele strategie.
Fashion Heroes
Fashion Heroes
Responsive
Wij maken responsive websites
Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Divide
Contactinformatie