ONE SIZE FITS ALL
ONE SIZE FITS ALL
Uw website geschikt voor desktop, tablet en mobiel
Meer informatie
OPTIMALISEER UW RENDEMENT
OPTIMALISEER UW RENDEMENT
Haal meer uit uw online activiteiten met onze optimalisatie trajecten
Meer informatie
CROSS CHANNEL E-COMMERCE
CROSS CHANNEL E-COMMERCE
The next step in multichannel
Meer informatie

Divide

Divide heeft met ruim 30 internet professionals de kennis en expertise in huis om klanten te adviseren in hun internet activiteiten met als doel het realiseren van online rendement.

Actueel
 • 22
  mrt

  Cross channel e-commerce

  Het hebben van een ‘goed online profiel’ is essentieel om in Nederland een toekomstbestendige retailer te zijn. Dat meldt onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy. De integratie van de ‘online’ webshop en de ‘offline’ fysieke winkel kanalen biedt nieuwe kansen, mits de kanalen op elkaar worden afgestemd.
 • 20
  mrt

  Thuiswinkel Markt Monitor 2014 kwartaal 4

  Het vierde kwartaal van 2014 laat, mede door de Sinterklaas- en kerstperiode, een piek zien in de absolute online bestedingen van Nederlandse consumenten. Nederlanders hebben in het vierde kwartaal maar liefst € 4,16 miljard online besteed, verdeeld over 36,67 miljoen aankopen. Hiermee komen de totale online consumentenbestedingen in 2014 uit op € 13,96 miljard. In totaal zijn er in 2014 127,36 miljoen aankopen via het internet gedaan, wat neerkomt op 5% van alle aankopen die binnen de totale markt zijn gedaan.
Fashion Alliance
Fashion Alliance
Responsive
Wij maken responsive websites
Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Divide
Contactinformatie