ONE SIZE FITS ALL
ONE SIZE FITS ALL
Uw website geschikt voor desktop, tablet en mobiel
Meer informatie
OPTIMALISEER UW RENDEMENT
OPTIMALISEER UW RENDEMENT
Haal meer uit uw online activiteiten met onze optimalisatie trajecten
Meer informatie
CROSS CHANNEL E-COMMERCE
CROSS CHANNEL E-COMMERCE
The next step in multichannel
Meer informatie

Divide

Divide heeft met ruim 30 internet professionals de kennis en expertise in huis om klanten te adviseren in hun internet activiteiten met als doel het realiseren van online rendement.

Actueel
 • 22
  apr

  Only for Men opening Het Magazijn in Lelystad

  BEKIJK DE VIDEO | OPENING HET MAGAZIJN Op 21 april presenteerden Piet en Arthur Feenstra trots het dertiende filiaal van Only for Men. Hans Kraay jr. maakte ook deel uit van deze spectaculaire dag. Hij kreeg de eervolle taak om Het Magazijn officieel te openen samen met Piet, Arthur en storemanager Steven. Met de grote fashion outlet van ruim 1200 vierkante meter boort de mannenmodezaak ook fysiek weer een nieuwe markt aan. Naast de online uitbreiding naar België, de succesvolle integratie van de instore webshop en de samenwerking met 2Factors om omnichannel retailing in de praktijk te brengen.
 • 21
  apr

  Belgische e-commerce markt groeit naar 9,6 miljard euro in 2016

  De Ecommerce Foundation, in samenwerking met BeCommerce, verwachten dat de e-commerce verkopen dit jaar met 16,5 procent zullen toenemen om zo een totale omzet van 9,6 miljard euro te bereiken. Vorig jaar hebben 6,9 miljoen Belgen (74% van de bevolking) op z’n minst een aankoop online gedaan. Qua producten zijn met name kleding, telecom en media & entertainment de populairste productcategorieën.
Fashion Heroes
Fashion Heroes
Responsive
Wij maken responsive websites
Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Divide
Contactinformatie