Terug

Blog

Mag ik mij even voorstellen? Sellam Echaibi

De afgelopen maanden hebben wij bij Divide een aantal nieuwe collega's mogen verwelkomen. In de rubriek "Mag ik mij even voorstellen?" zullen we deze nieuwe medewerkers aan jullie voorstellen. Vandaag is de beurt aan Sellam, onze nieuwe coördinator van de support afdeling.

Sellam Welkom! Fijn dat je bij Divide bent komen werken! Stel je eens even kort voor? 

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Sellam Echaibi en ik ben 33 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Sinds vijf jaar ben ik weer terug in mijn geboortestad Den Haag, nadat ik voor mijn studie in Nijmegen heb gewoond. In Den Haag voel ik mij toch het meest op mijn gemak.

En nu bij Divide, hoe is de start voor je geweest en wat doe je eigenlijk? 

Sinds een paar maanden mag ik deel uitmaken van het Divide-team. Ook in deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom. Door de sterke groei van Divide was er ruimte gekomen voor een nieuwe Coördinator/Lead Support. Een functie waarin ik mij thuis voel en inmiddels al meerdere jaren ervaring in heb. Als Coördinator/Lead Support ben ik verantwoordelijk voor het in goed banen leiden van de support tickets en het verhogen van de klanttevredenheid. Binnen deze functie heb ik veel contact met de diverse werknemers van Divide en de klanten van Divide.

En? Heb je altijd al in de E-Commerce gewerkt? Wat is jouw achtergrond eigenlijk? 

Over mijn carrière kan ik een hele biografie schrijven, maar ik beperk mij tot de dingen die ik met plezier gedaan heb en waar ik vrijwel het meeste geleerd heb. In 2016 ben ik afgestudeerd als BI-consultant aan de Haagse Hogeschool. Daarna was ik Young Professional. Wellicht nog onervaren maar des te meer gemotiveerd!

In de loop van dat jaar heb ik het geluk gehad dat mijn broertje een transportbedrijf wilde opzetten. Nieuwsgierig als ik was, heb ik hem hierbij geholpen. Het bedrijf groeiden in de loop der jaren en ik promoveerde daar tot manager Operations. Hier heb ik mijn leidinggevende skills kunnen opdoen en mezelf ontwikkeld tot de professional die ik nu ben.

Toch heb je de stap gezet naar Divide, waarom deze keuze?

In het bedrijf van mijn broertje lag er op een gegeven moment geen uitdaging meer, maar aangezien het in mijn karakter zit om altijd op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging ben ik mij gaan oriënteren op een nieuwe functie. De vraag die telkens naar boven kwam was:

“Welke uitdaging sluit aan bij mijn kennis en ervaring?”

Vanuit school ben ik opgeleid tot ICT-er en in de praktijk heb ik veel leidinggevende ervaring mogen opdoen. Toen wist ik het zeker, mijn toekomstige baan moet een combinatie zijn. Een leidinggevende functie binnen een ICT-bedrijf. Zodoende ben ik bij Divide terecht gekomen, omdat hier mijn interesses samen komen en inmiddels werk ik hier al 2 maanden met plezier.

Dat klinkt goed! En wat doe je in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met verschillende sporten zoals voetbal en fitness. Al van jongs af aan heb ik interesse in motoren en zodoende heb ik een aantal jaar geleden mijn motorrijbewijs gehaald. Omdat ik daarnaast ook van reizen houd en nieuwe gebieden wil leren kennen, combineer ik die 2 hobby’s graag en houd ik ervan om in de vakanties met de motor te toeren.

Bedankt voor jouw tijd Sellam en heel veel succes bij Divide!


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.