Terug naar overzicht

Oplossingen

Wij creëren omnichannel oplossingen. Voor jou en jouw klanten. 

Waarbij kunnen we jou helpen?

De snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen, data en technologieën zich aankondigen vraagt om concrete stappen. Het koopgedrag van de consument verandert. Consumenten kunnen tegenwoordig altijd en overal terecht voor de aanschaf van nieuwe producten. Als retailbedrijf is het daarom ontzettend belangrijk om op deze kansen in te spelen.

Technisch en strategisch

Divide heeft een model ontwikkeld om een retail-organisatie met fysieke winkels stap voor stap te ondersteunen bij de transformatie en integratie van digitale- en fysieke kanalen. Samen met gespecialiseerde partners op het gebied van online marketing, big-data en ERP-automatisering werkt Divide voor fashion retailbedrijven met omnichannel ambities.

Samenwerken

We hebben een breed netwerk van collega’s en partners opgebouwd. Ons e-commerce platform, op basis van Microsoft .NET, is schaalbaar en flexibel en bewijst zich binnen diverse omnichannel architecturen. We analyseren alle ontwikkelingen rond lost sales, omnichannel en data driven commerce en kunnen daarom altijd de beste oplossing aanbieden.

Ben je benieuwd wat we voor jouw retail-organisatie kunnen betekenen? Kennismaken met Divide!

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.