Terug

Blog

Kansen in het buitenland via marktplaatsen

Platformen zijn ontmoetingsplaatsen waar aanbieders en potentiële consumenten samenkomen. Ook in de fashion retail wordt er gebruik gemaakt van platformstructuren om aanbod en vraag te verbinden. Lees meer over verkoop via Internationale marktplaatsen. Waar Divide koppelt met Tradebyte om geautomatiseerd aansluiting te vinden bij platformen zoals Otto, Zalando en SportScheck.

Om internationale samenwerkingen tot stand te brengen wordt er gebruik gemaakt van Tradebyte. Welke als technische schakel fungeert tussen Internationale (Duitse georiënteerde) marktplaatsen en retailers. Tradebyte zorgt ervoor dat consumenten bestellingen van een platform zoals Amazon, Otto, SportScheck of Zalando worden doorgegeven aan de verkopende retailer. Door gebruik te maken van de Tradebyte SaaS-oplossing TB.One worden producten gekoppeld en kunnen orders worden verwerkt binnen de bestaande ERP en e-commerce processen. 

De implementatie van de connector van Tradebyte bevat het ophalen van de bestellingen en het versturen van de bestelstatus.

Tradebyte maakt het voor Nederlandse retailers efficiënter en laagdrempeliger om aan te haken bij Internationaal (Duits) georiënteerde marktplaatsen. Meer weten over verkoop (internationalisering) via marktplaatsen? Neem contact op met Divide
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.