Terug

Over ons

Meerwaarde in e-commerce

Divide heeft met haar team van (+ 35) internet professionals de kennis en expertise in huis om klanten te adviseren en te begeleiden in hun internet activiteiten met als doel het realiseren van rendement. 

We analyseren alle ontwikkelingen rond lost sales, omnichannel en data driven commerce. En hebben de fashion e-commerce mede mogen vormgegeven. 

  • Marktleider fashion e-commerce (mode/ schoenen / sport);
  • Multidisciplinair team met technische en strategische specialisten; 
  • Multilayer IT-architectuur voor naadloos geïntegreerde omnichannel oplossingen en toepassingen;
  • Meer dan 12 jaar succesvol als full service e-commerce bureau.

Divide.NOW is het omnichannel (e)commere platform voor retailorganisaties met fysieke winkels waar transformatie en integratie van digitale- en fysieke kanalen centraal staat. Het internationale .NET framework Divide.NOW is schaalbaar en koppelbaar binnen een groter IT-landschap waar omnichannel en een service georiënteerde architectuur centraal staan. Divide heeft de IT-architectuur van .NET met modules, functionaliteiten en integraties afgestemd op de fashion e-commerce branche. Samen met een breed netwerk van collega's en partners.


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.