Terug

Blog

Instagram Shopping

Instagram Shopping maakt het mogelijk om artikelen in je foto’s te taggen (linken)! het is geen adverteermogelijkheid. Het taggen van artikelen werkt alleen op organische berichten. Lees meer over het taggen van artikelen en zo extra traffic naar jouw webshop en artikelen te creëren!

Hoe werkt het voor mijn volgers?
In onderstaand voorbeeld klik je op de schoen gerelateerde tag. De productafbeelding, omschrijving en prijs wordt vervolgens weergegeven. Onder de foto staat de button ‘Shoppen’. Na het klikken op de button word je doorverwezen naar de webshop. En belandt de bezoeker direct op de artikeldetailpagina van het desbetreffende artikel!

Aan de slag met instragram Shopping

Je moet in het bezit zijn van een bedrijfsprofiel. Onder instellingen in de Instagram-app vind je deze onder ‘Account’ > ‘Overstappen op Bedrijfsprofiel’. Vervolgens koppel je jouw zakelijke Facebook-pagina aan je Instagram account. Je hebt een Facebook Catalogus nodig om door te kunnen gaan. Ga vervolgens terug naar je profiel, klik onder Bedrijfsinstellingen op ‘Winkelen’ en selecteer de productcatalogus. Zet minimaal 9 Shopping-posts live. Je krijg dan een extra ‘Shop’-tabblad op jouw Instagram-profiel.

Meer informatie



De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.