Terug

Blog

The Stone en Schuurman Schoenen categoriewinnaars Beste Winkelketen en Webshop Award

In de afgelopen maanden hebben ruim 214.000 consumenten 450 retailers beoordeeld op kenmerken als prijs, assortiment en betrouwbaarheid. Voor de categorie titels ‘Beste Winkelketen van Nederland 2018 - 2019’ waren Divide partners The Stone en Schuurman Schoenen genomineerd. Beide retailbedrijven vielen in de prijzen.

The Stone Beste winkelketen Damesmode

In de categorie ‘Damesmode’ waren C&A, Jeans Centre, Shoeby, The Stone en Zeeman genomineerd. The Stone kreeg deze prestigieuze publieksprijs toegewezen.

Schuurman Schoenen wint categorie prijs én Webshop Award

In de categorie ‘Schoenen’ waren Manfield, Nelson Schoenen, Sacha, Schuurman Schoenen en vanHaren genomineerd. Schuurman Schoenen was net als vorig jaar de gelukkige winnaar in de categorie Schoenen. Dit jaar wist het familiebedrijf uit Neede ook de Webshop Award te winnen!

Wie vervolgens de overall winnaar wordt van de titel Retailer of the Year en Beste Winkelketen van Nederland en welke retailer er met de Webshop Award vandoor gaat, wordt op 18 oktober bekendgemaakt op het ABN AMRO Retailer of the Year Gala. 

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.