Terug

Blog

“De Anwendertage” van prohandel

Dinsdag 6 november was Divide aanwezig op “De Anwendertage” van prohandel in Melle, Duitsland. Een klantendag waarin diverse thema’s en vernieuwingen in het ERP systeem met klanten worden doorgenomen. Ook het thema Omnichannel mocht hier niet in ontbreken en Divide had de eer circa 30 prohandel klanten vanuit haar expertise te presenteren over de mogelijkheden van Omnichannel binnen hun retailbedrijf en hoe zij de combinatie prohandel - Divide optimaal kunnen benutten. Middels dit soort gezamenlijke inspanningen versterken Divide en prohandel de strategische samenwerking, om zodoende de propositie in Duitsland verder te versterken.

Strategische samenwerking Prohandel
prohandel is een Duits IT-bedrijf dat sinds 1998 specialistische oplossingen levert voor bedrijven die actief zijn binnen de fashionindustrie. prohandel ondersteunt alle typen fashionbedrijven met haar ERP-oplossingen, van zelfstandige winkels tot filiaalbedrijven en van merkeigenaren tot distributeurs. De samenwerking tussen prohandel en Divide is tot stand gebracht door TSS. De TSS retail vertical heeft nu met ACA, Divide en prohandel een omnichannel software propositie voor de nationale en internationale fashion markt.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.