Terug

Blog

Divide scoort opnieuw goed in de Emerce 100

Begin april verscheen de veertiende editie van de Emerce 100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. De e-business bureaus zijn ook dit jaar weer beoordeeld op hun prestaties en net als in 2018 scoort Divide opnieuw goed in deze lijst.

Emerce 100: Divide behoort tot de top van beste Nederlandse e-commerce bureaus

In de Emerce 100 wordt een imago-onderzoek gepresenteerd op basis van een 7-puntenschaal; bedrijven kunnen daarmee maximaal 7 sterren verdienen. Het onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en met een beoordeling van 4, 5 ster scoort Divide erg goed in de lijst.  Met deze mooie score behoren we tot de top van best presterende e-commerce bureaus in Nederland. 

Het proces

Emerce Research stelt als eerste een long list samen. Iedere toeleverancier in de e-business kan zich hier het hele jaar door voor opgeven. De long list wordt aangeboden aan de ‘industry experts’, een groep bestaande uit klantorganisaties, toeleveranciers en zelfstandigen, en is ingedeeld per expertise van segmenten in deze markt die hun oordeel geven. Hierna gaat de analist van Emerce alle opmerkingen analyseren en kort de lijst in tot een medium list die aangeboden wordt aan Motivaction. Zij voeren het onderzoek uit onder de Emerce lezers en op basis van deze resultaten wordt de Emerce 100 samengesteld. Dit jaar werden 759 bedrijven onderzocht, 20% meer dan vorig jaar. Bedrijven met een minimale score van 4 sterren belanden in de Emerce 100. 


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.