Terug

Blog

Divide werkt aan modernisering en steekt Divide.NOW in nieuw jasje

Bij Divide zijn we constant bezig met doorontwikkeling van de software, daarom komen er steeds nieuwe releases uit. Vaak hebben de veranderingen bij ons te maken met de verbeteringen onder de motorkap en zijn deze niet direct zichtbaar voor de gebruikers van Divide.NOW. Daar gaan we vanaf de komende nieuwe releases verandering in brengen!

Nieuw jasje

De look en feel van Divide.NOW is al jaren hetzelfde. Elke gebruiker komt in de vertrouwde omgeving terecht en voert daar zijn werkzaamheden uit. Vanuit een afstudeeronderzoek van één van onze specialisten is gebleken dat de doelgroep waarde hecht aan een bepaalde look & feel van de werkomgeving. Het conceptdesign is door onze specialisten verder uitgewerkt en toegepast. Het nieuwe jasje van Divide.NOW is daarmee flink gemoderniseerd.

Stap voor stap

Na het uitbrengen van het nieuwe jasje van Divide.NOW werken we door aan verdere verbeteringen. Onderstaande fasering beschrijft hoe we de veranderingen stapsgewijs toepassen in de komende nieuwe releases.

Fase 1: Nieuwe inlogpagina + nieuw design

In de eerste fase laten we gebruikers kennismaken met het nieuwe design. Je zult zien dat je via een nieuw ontworpen inlogscherm dient in te loggen. Eenmaal ingelogd zie je de nieuwe stijl van Divide.NOW zoals hieronder. De functionaliteiten werken nog gewoon zoals je dat gewend bent.

Inlogscherm Divide.NOW

Fase 2: Functionele aanpassingen en verbeteringen

Na de eerste fase gaan we ons richten op kleine functionele aanpassingen. Via onder andere de Supportafdeling ontvangen wij regelmatig feedback van klanten over onze service en producten. Feedback is belangrijk voor ons! Wij gaan zorgvuldig om met de feedback die wij ontvangen en voeren de verzamelde aanpassingen in deze fase door. Het betreft veelal kleine aanpassingen zoals opties en functionaliteiten die niet duidelijk zijn of geen functie meer hebben.

Stap 3: Functionele doorontwikkeling

Tijdens deze fase van het verandertraject wordt de impact voor de gebruiker van Divide.NOW een stuk groter. In fase 3 streven wij ernaar om de modules verder te verbeteren (onder andere op het vlak van performance), worden de lay-outs overzichtelijker en breiden we de functionaliteiten verder uit.

De modernisatie van Divide.NOW samengevat:

  • Fase 1: Nieuw inlogscherm en nieuw design van Divide.NOW
  • Fase 2: Kleine verbeteringen op functionaliteiten. 
  • Fase 3: Doorontwikkeling van functionaliteiten, performance en verbetering van de layout. 

Vernieuwde lay-out Divide.NOW

Modernisatie Divide.NOW alleen in nieuwe releases

De modernisatie van Divide.NOW zal vanaf de komende releases worden toegepast. Klanten die een update voor de nieuwste release van Divide.NOW aanvragen, krijgen daar al het nieuwe design bij. Wil je hier meer over weten of wil je kennis maken met de nieuwe look van Divide.NOW? Neem dan contact met ons op. Dan beantwoorden wij graag al jouw vragen.

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.