Terug

Blog

Divide bereikt de “gouden” Microsoft status

De weg naar het goud is nooit de makkelijkste weg en kost vaak bloed, zweet en tranen. Dat is bij Divide niet anders. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare. Dat geldt voor onze klanten, maar zeker ook voor onze eigen medewerkers. Wij doen er altijd alles aan om de beste resultaten neer te zetten. Dit doen wij door veel tijd en energie te steken in onze medewerkers. Daarmee willen wij de kwaliteitsnorm naar onze klanten verzekeren.

Met Divide Academy, een intern opleidingstraject voor Divide medewerkers, stimuleren wij iedereen binnen Divide om zoveel mogelijk nieuwe kennis op te doen. Een initiatief wat ertoe heeft geleidt dat we in 2018 de titel Microsoft Silver Partner in ontvangst mochten nemen.

Microsoft Certified Solutions Developers (MSCD)

Bij Divide investeren we graag in nieuwe ontwikkelingen. Maar om tot nieuwe oplossing te kunnen komen en de daarbij behorende techniek te ontwikkelen moet je wel de juiste kennis in huis hebben. Onze ontwikkelaars krijgen daarom alle middelen, tijd en ruimte om zich door te ontwikkelen in hun vakgebied. Het resultaat hiervan is dat we bij Divide gemotiveerde specialisten in huis hebben met een MCSD (Microsoft Certified Solutions Developer) certificaat op zak. Bedrijven die vier of meer MCSD gecertificeerde specialisten in huis hebben komen in aanmerking voor het predicaat Microsoft Gold Partner.

Divide Microsoft Gold Partner

Het MCSD certificaat is een certificaat die developers kunnen verdienen als ze over de vereiste capaciteiten en kwaliteiten beschikken. Met Tom, Thomas en Alexander had Divide al drie specialisten in huis met de juiste papieren. En nu ook Frits de examens over Microsoft C-Sharp, Microsoft Web Applications en App Builder (Azure) succesvol heeft afgerond, beschikt Divide over vier specialisten met het MCSD certificaat op zak. Precies een jaar na het behalen van de zilveren titel, is Divide gepromoveerd naar “Microsoft Gold Partner”. Een prestatie waar we trots op zijn en waar het hele team hard voor heeft gewerkt.

De voordelen van een Microsoft Gold Partner

Hoewel de titel Microsoft Gold Partner vooral intern van toepassing is, zitten er ook voordelen aan verbonden voor onze klanten en dan met name op het gebied van kennis, expertise en professionaliteit. Want met het exclusieve Gold Partnerschap worden de volgende deuren bij Microsoft voor Divide geopend: 
  • Meer samenwerkingsmogelijkheden met Microsoft 
  • Continu klantondersteuning, nieuws en updates vanuit Microsoft
  • Sterkere partnernetwerkverbindingen
  • Slimmere trainingstools en –programma’s
  • Exclusieve toegang tot ledenbronnen
  • Tot 100 licenties voor Microsoft-producten
  • Certificeringslogo’s 
Daarnaast geeft de nieuwe titel van Divide recht op vele extra opties in Microsoft Azure. Een werkomgeving die ervoor zorgt dat er:   
  • veel beter gedeployed kan worden naar de live omgeving van de klant; 
  • nog meer livegangen tegelijk uitgevoerd kunnen worden;
  • een nog betere uptime kan worden onderhouden.
Streef jij ook altijd naar het beste resultaat en wil jij ons dreamteam komen versterken? Kijk eens bij onze vacatures
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.