Terug

Blog

‘The Hike’, 24 uur wandelen voor SOS Kinderdorpen

Geen kind mag alleen opgroeien. SOS Kinderdorpen gelooft dat familie dé effectieve plek is voor de ontwikkeling van een kind. Helaas staan veel kinderen er alleen voor, omdat ze hun ouders zijn verloren of deze niet in staat zijn voor hen te zorgen. In de SOS kinderdorpen in Ghana geeft SOS kinderen een thuis. Speciaal voor deze kinderen neemt onze collega Frank Dingler samen met zijn vrouw Fadila deel aan “The Hike”. Een speciale sponsorloop, georganiseerd door SOS Kinderdorpen. Lees verder hoe Frank, Divide en ook jij een bijdrage kunt leveren.

Frank Dingler zet zich in

“Samen met mijn vrouw wil ik anderen helpen die zelf niet de middelen hebben om een gezond leven te kunnen leiden. Dit geldt in het bijzonder voor kinderen die het moeilijk hebben en zonder ouders of familie moeten rondkomen. Wij zijn zelf ouders en we vinden het een verschrikkelijke gedachte dat er kinderen zijn die in dit soort moeilijke omstandigheden moeten overleven.

Wij hebben speciaal voor The Hike gekozen omdat mijn vrouw van Ghanese afkomst is, en daarbij onze kinderen dus ook deels Ghanees zijn. Daarmee komen alle stukjes samen waarbij wij een connectie hebben met het land en dat is voor ons een enorme drijfveer om aan deze actie deel te nemen en zoveel mogelijk geld op te halen.

'Ik ben Divide en mijn collega’s heel dankbaar voor hun bijdrage en hoop dat jij ook een gift wilt doneren voor de kansarme kinderen in Ghana en de rest van de wereld die onze hulp zo hard nodig hebben.”


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.