Terug

Blog

Bezoek ons, stand 149, op de Webwinkel Vakdagen

Kom ook naar de Webwinkel Vakdagen 2020! Het grootste e-commerce event van de Benelux biedt weer een vol en inspirerend programma. Als Divide zijn we ook aanwezig! Je vindt ons op standnummer 149 van Ingenico, in het midden van lezingenzaal 8 en lezingenzaal 9. Tot 29 en/of 30 januari!

Meld je hier gratis aan!


Naast Ingenico en Divide zullen ook onze partners ACA en tritonX aanwezig zijn op de stand om een compleet beeld te geven van de omnichannel mogelijkheden en oplossingen die we de fashion markt bieden.

Voor ACA is er ruimte gereserveerd om een live demo van het nieuwe kassasysteem LIV' te draaien. LIV’ is een mobielvriendelijk online kassasysteem die moeiteloos werkt op iOS, Android en Windows. Omdat LIV’ op ieder apparaat werkt, zit je niet vast aan één afrekenpunt.

tritonX maakt het met haar Customer Data Platform mogelijk om een 360 graden beeld van jouw klanten te creëren. tritonX zit boordevol nieuwe functies voor jouw marketing afdeling!

Integratie tussen strategie, creatie, techniek, marketing en payments
De samenwerkingen met ACA en tritonX leveren in de combinatie met het e-commerce platform van Divide de omnichannel architectuur, waar de online en offline betaaloplossingen van Ingenico op aansluiten.

De klant staat centraal in de trend ‘Omnichannel & Technologie’ waarbij de technologie een belangrijke ondersteunende rol speelt. Waar sta jij op gebied van het combineren en integreren van alle online en offline kanalen?

Zien we je woensdag 29 of donderdag 30 januari? Stand 149 in het midden van lezingenzaal 8 en lezingenzaal 9.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.