Terug

Blog

Klarna Payments

Klarna presenteert nieuwe oplossingen voor achteraf betalen: Klarna Payments (KP). De huidige koppeling met Klarna achteraf betalen (binnen 14 dagen) wordt vanaf de zomer 2020 niet meer ondersteund door Klarna. Met de beschikbare upgrade die aan Divide-zijde reeds technisch is goedgekeurd (versie 4.30) bieden we aansluiting op de nieuwste technieken van Klarna en gaat er een wereld open op gebied van innovatieve (achteraf)betaalmogelijkheden. Tevens biedt het door de ERP-integratie met ACA Fashion software ook automatisering op gebied van het vrijgeven en refunden van Klarna weborders! 

Nieuwe internationale betaalopties en termijnen
Klarna Payments biedt meerdere vormen van achteraf betalen in verschillende landen via één koppeling. Zo zijn er verschillende terugbetaal termijnen (14 of 30 dagen). En met Klarna Payments is er de optie om consumenten de mogelijkheid te bieden gespreid terug te betalen door middel van Klarna Slice it. Ook België wordt toegevoegd om achteraf te betalen mogelijk te maken voor Belgische consumenten. ERP-automatisering
ACA XPRT ondersteund de automatische verwerking zoals de vrijgave en terugbetalingen (refunds) van Klarna Payment weborders. Door deze inrichtingsmogelijkheden kunnen weborders van Klarna geautomatiseerd verlopen aan de ERP-backoffice zijde.   

Ben jij geïnteresseerd in achteraf betalen en wil jij gebruik maken van Klarna Payments? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of contact je accountmanager.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.