Terug

Blog

Private Shopping – Afspraken tool voor winkelen op afspraak

Sinds de aankondiging van het kabinet dat per 3 maart de winkels weer gedeeltelijk open mogen voor winkelen op afspraak, krijgen we bij Divide geregeld de vraag of er al een tool is ontwikkeld voor het maken van deze afspraken.

Gezien de korte tijd die er is om dit te realiseren, en het feit dat dit uiteraard zo snel mogelijk op de webshop geïmplementeerd moet worden, is gekeken naar oplossingen welke beschikbaar zijn in de markt. Meerdere klanten van Divide gebruiken hiervoor inmiddels de oplossing van Simplybook.me.

Simplybook.me stelt je in staat om via een eenvoudige setup een kalender aan te maken, waarmee afspraken ingepland kunnen worden door bezoekers. Het is hierin mogelijk om de reden van bezoek in te stellen, vestigingen aan te maken en dagen en tijden te koppelen. Dit resulteert vervolgens in een gepersonaliseerde afsprakentool voor een retailer, welke eenvoudig op de webshop is te plaatsen middels een zogenaamde embedded code. Veel klanten van Divide zijn in staat gebleken dit volledig zonder tussenkomst van Divide te organiseren en de geluiden over de tool zijn positief!

Prijzen voor de tool zijn te vinden op de website van Simplybook.me, evenals diverse tutorials hoe je dit in kan stellen en op de site kan plaatsen.

Een aantal voorbeelden van Divide klanten:
Mocht je er toch nog niet uitkomen, staan we je graag te woord!
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.