Terug

Blog

Divde behaalt ISO 9001 en 27001 certificering!

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening en informatiebeveiliging van de hoogste kwaliteit is. Mede daarom hebben wij besloten ons te laten certificeren voor ISO 9001 en 27001.

Wat houden deze ISO certificaten precies in?
ISO 9001 is een internationale standaard op het gebied van kwaliteitsmanagement. Simpel uitgelegd staat het voor ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’ en vooral: toon dat ook aan met bewijs. Door aan de hand van ISO 9001 aan de slag te gaan met de structuur en processen in onze organisatie, hebben wij een basis neergelegd voor het doorlopend monitoren en verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

ISO 27001 is een internationale standaard op het gebied van Informatiebeveiliging. Door het behalen van dit certificaat heb jij als klant de zekerheid dat wij voldoen aan wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging en de omgang met (persoonlijke) data.

Gecertificeerd, en nu?
Het afgelopen jaar hebben we met een projectteam alle processen binnen Divide onder de loep genomen en waar nodig geoptimaliseerd. Na een externe audit, uitgevoerd door BSI Group, zijn we officieel ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. De auditor merkte specifiek op dat er veel aandacht gaat naar klanttevredenheid en informatiebeveiliging. Het zijn onderwerpen die wij zeer serieus nemen en het is goed en prettig om te merken dat ons streven naar kwaliteit op deze onderwerpen wordt opgemerkt. Vanaf nu zal er jaarlijks een audit plaatsvinden om de voortgang van verbeteringen binnen de organisatie te waarborgen.

Waarom ISO 9001 en 27001 gecertificeerd?
Voor Divide waren er meerdere redenen om toe te werken naar een certificering:
Waarborgen van kwaliteit
Verhoging van efficiëntie
Risicobeheersing
Optimaliseren interne en externe processen

Gedurende het certificeringsproces zijn onze systemen en processen goed geïnventariseerd en optimaal op elkaar afgestemd. Divide laat met deze certificering zien een vertrouwde partij te zijn om mee samen te werken en wij zijn dan ook trots op dit resultaat.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.