Terug

Blog

Divide opgenomen in de Emerce 100!

Met trots willen wij aankondigen dat wij zijn opgenomen in de Emerce 100 in de categorie E-commerce bureaus. De Emerce 100 is een jaarlijkse lijst van de beste e-business bedrijven in Nederland. Wij zijn vereerd om deel uit te maken van deze prestigieuze lijst en het is een erkenning van de expertise en inzet van ons team!

Deze week is de achttiende editie van Emerce 100 verschenen. Hierin lees je hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.

Het onderzoek bestrijkt een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar zijn 559 bedrijven onderzocht, verdeeld over 55 categorieën.

Emerce 100 is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven. Dat onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.Het feit dat we zijn opgenomen in de Emerce 100 is een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening en ons vermogen om waarde toe te voegen aan onze klanten. Het is een erkenning van ons harde werk en toewijding om onze klanten verder te helpen.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.