Terug

Blog

Relevantie verhogen met Personal Merchandising: Een succesvolle sessie bij onze partner Tweakwise!

Dinsdag 23 mei hadden we het genoegen om samen met onze partner Tweakwise een klantevent te mogen geven. De sessie "Relevantie verhogen middels Personal Merchandising" bood waardevolle inzichten in de wereld van e-commerce.

Na een introductie van partner manager Sherwin van Divide en Gerwin van Tweakwise, mocht Davey Visser, Omnichannel Manager bij Naura Groep (Van Uffelen Mode, Claudia Sträter en Expresso) het spits afbijten met een presentatie over hoe zij meer relevantie creëren door het toepassen van Tweakwise binnen hun e-commerce kanalen. Davey deelde inspirerende best practices, waarin werd aangetoond hoe personal merchandising de klanttevredenheid en bedrijfsresultaten kan stimuleren.

Na Davey nam Stefan van Opstal, oprichter van Tweakwise, ons mee in een verdere toelichting over de tool van Tweakwise zelf en werd het belang van personal merchandising in het aantrekken van klanten en het verhogen van conversie benadrukt. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmes en het gebruik van de juiste kengetallen, kunnen merken en retailers op maat gemaakte aanbevelingen doen aan consumenten, wat leidt tot een grotere betrokkenheid en hogere conversiepercentages. Daarnaast wist Stefan ons wat meer te vertellen over waar hij denkt dat de markt naartoe gaat bewegen als het om search en beleving gaat.

De sessie was interactief, waardoor de deelnemers de kans kregen om tussendoor vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke toepassingen en uitdagingen met betrekking tot personal merchandising. Het enthousiasme en de betrokkenheid van het publiek zorgden voor een goede uitwisseling van ideeën en ervaringen.

Al met al was de sessie over "Relevantie verhogen middels Personal Merchandising" bij Tweakwise een groot succes. Er werden waardevolle inzichten en praktische tips gedeeld die direct toepasbaar waren voor iedereen die aanwezig was. Het evenement bevestigde het belang van personal merchandising in de moderne e-commerce en inspireerde ons om ook onze strategieën verder te ontwikkelen en te innoveren.

We willen graag Tweakwise bedanken voor het organiseren van dit waardevolle evenement.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.