Terug

Blog

Het verbeteren van je online omzet: Een inspirerende sessie over Conversion Rate Optimization

Op 21 juni jl. organiseerde Divide in samenwerking met onze partner Tailor Digital een inspiratiesessie over Conversion Rate Optimization (CRO). Diverse klanten van Divide hebben daar ontdekt hoe ze door aan de juiste knoppen te draaien meer omzet online kunnen behalen.

In de inspiratiesessie werden klanten op de hoogte gebracht van allerlei manieren om hun online omzet te verhogen door middel van Conversion Rate Optimization (CRO). Vincent van Bergen, een expert op het gebied van CRO, leidde de sessie en deelde zijn kennis en ervaring met de aanwezigen. Hij benadrukte het belang van het begrijpen van de klantreis en het identificeren van de knelpunten die bezoekers ervaren tijdens het navigeren door een webshop. Door aan deze knelpunten te werken en de gebruikerservaring te verbeteren, kunnen webwinkels hun conversieratio's verhogen en uiteindelijk meer omzet genereren.

Een van de meest waardevolle aspecten van de sessie was de interactieve opzet, waarbij klanten elkaars webshops beoordeelden. Deze activiteit bood een unieke gelegenheid voor deelnemers om praktische inzichten op te doen en te leren van de successen en uitdagingen van anderen. Door met een frisse blik naar elkaars webshops te kijken, konden de deelnemers nieuwe perspectieven ontdekken en ideeën opdoen. Het delen van feedback en ervaringen droeg bij aan een sfeer van samenwerking en wederzijdse groei.

Als afsluiting van de sessie werd als mogelijk vervolg nog de CRO-checklist van Divide benoemd, een waardevol instrument om de effectiviteit van webshops te beoordelen en te optimaliseren. Deze checklist biedt een gestructureerde aanpak voor het identificeren van CRO-kansen. Van homepage tot checkout, alles wordt hierin onder de loep genomen.

Mocht je interesse hebben in het uitvoeren van deze CRO-check, neem dan contact op met je accountmanager.

We willen graag onze dank uitspreken aan de organisatie, Tailor Digital, voor het organiseren van deze inspirerende sessie over CRO. Het was een waardevolle gelegenheid voor klanten om nieuwe inzichten op te doen en te leren van ons en van elkaar.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.