Terug

Blog

Ontdek de impact en voordelen van datalayers

Tijdens het online winkelen is personalisatie de sleutel tot het aantrekken en behouden van klanten. Als e-commercepartij hebben we belangrijke stappen gezet door datalayers te integreren in de front-end van webshops. Deze datalayers verzamelen waardevolle gegevens die marketingbureaus kunnen benutten om persoonlijke marketingcampagnes te creëren.

Wat zijn datalayers en waarom is het belangrijk?
De datalayers fungeren als een centraal knooppunt waarin data worden verzameld en gestructureerd. Dit omvat informatie over de klantreis op de webshop, gebruikersgedrag, voorkeuren, aankoopgeschiedenis en meer.

Het verzamelen van gegevens gebeurt realtime tijdens het interactieve proces van klanten met de webshop. Hierdoor hebben marketeers altijd toegang tot actuele informatie. Door gegevens over individuele klanten te verzamelen, kunnen marketingbureaus op maat gemaakte marketinguitingen creëren. Klanten ontvangen aanbevelingen en aanbiedingen op het juiste moment die perfect passen bij hun interesses en behoeften.

Als e-commercebedrijf blijven we investeren in innovatie om de online winkelervaring te verbeteren. De datalayers voor persoonlijke marketing is een van de vele manieren waarop we streven naar groei, relevantie en tevredenheid in de snel evoluerende wereld van online retail.

De volgende datalayers zijn nu al beschikbaar: 'AddToCart', 'CheckoutSteps', 'Impressions', 'Purchase', 'Page', 'Product Click', 'Product Detail', 'User', 'Remove from cart', 'Add to wishlist', 'Remove from wishlist', 'Discount in alle events met producten', 'E-mailadres (gehashed) in de user, checkout steps en purchase' en 'Item group id in alle events met producten ({artikelnummer}-{kleurcode})'”.
Ontdek de toekomst van online winkelen, waar elke interactie een kans is om klanten beter te begrijpen en hen te voorzien van wat ze echt willen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via verkoop@divide.nl of rechtstreeks bij je accountmanager.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.