Terug

Blog

Een betere online beleving met onze nieuwe productdetailpagina.

In een wereld waar online winkelen de norm is geworden, is het cruciaal voor fashion retailbedrijven om klanten een boeiende en meeslepende online winkelervaring te bieden. Onze nieuwe product detailpagina gaat verder dan de standaardafbeeldingen en productinformatie. We hebben de kracht van technologie gebruikt om een boeiende omgeving te creëren waarin klanten de producten kunnen ervaren op verschillende manieren.

Belangrijkste kenmerken
Klanten kunnen producten vanuit alle hoeken bekijken door eenvoudig te scrollen. Aan de rechterkant heeft een model het product aan. Dit laat zien hoe de kleding valt bij het model, wat voor klanten waardevolle informatie is. Tevens geeft het de mogelijkheid om een bepaalde stijl over te brengen. Aan de linkerkant is nog steeds de standaardweergave zichtbaar waarin de focus meer ligt op de details en afwerking van het product.





Bewegend beeld
Binnen ons nieuwe productpagina is het ook mogelijk om niet alleen statisch beeld te gebruiken maar ook bewegende beelden toe te passen. Met bewegend beeld kunnen fashionbedrijven de natuurlijke beweging van stoffen en kledingstukken vastleggen. Klanten kunnen zien hoe kleding eruitziet wanneer het wordt gedragen en het stelt de klant in staat om van dichtbij texturen, patronen en ontwerpelementen te zien.







Met deze nieuwe product detailpagina leggen we de nadruk op ervaring en beleving. We zijn trots op de rol die we spelen bij het stimuleren van innovatie in e-commerce. Samen met onze klanten in de fashion retailsector creëren we de toekomst van online winkelen, waarin elk product een verhaal vertelt en elke aankoop een ervaring is.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via verkoop@divide.nl of rechtstreeks bij je accountmanager.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.