Terug

Blog

Divide versterkt managementteam

We hebben spannend nieuws bij Divide! Ons managementteam wordt versterkt met nieuwe talenten en frisse ideeën, speciaal voor jou. Alles draait om het verbeteren van onze dienstverlening en innovatie, zodat jij de best mogelijke ervaring hebt.

Raymond Kilsdonk neemt het stuur over als onze nieuwe Business Unit Manager. Raymond heeft een bewezen staat van dienst als manager bij Divide en gaat nu het hele Divide-team leiden. Zijn focus? Jou, de klant, centraal stellen in alles wat we doen. Samen met jou bouwt Raymond aan de toekomst van Fashion Retail.

Carmel van den Bree treedt voor het voetlicht als Manager DevOps en zal ook als nieuw lid deel uitmaken van het managementteam van Divide. Zij zal zich inzetten om jouw klantenservice-ervaring te perfectioneren en onze technologische mogelijkheden te vergroten. Jouw feedback en behoeften staan hierbij voorop.

Stephan zal zich bij Divide concentreren op business development, waarbij de synergie tussen onze partnerbedrijven XPRT, tritonX en Divide centraal staat. Dit alles om jou een nog betere service te bieden. Raymond neemt ondertussen zijn rol als Sales & Marketing Manager over.

Marcel Buteijn neemt het roer van Carmel over als Product Owner. Met een duidelijke visie op productontwikkeling en innovatie gaat hij onze productlijnen naadloos laten aansluiten op de partner systemen en jouw wensen als klant. Zijn doel? Een all-in-one cloudoplossing bieden die perfect past bij jouw behoeften in de Fashion Retail.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.