Terug

Blog

Maak kennis met Nick, onze nieuwe Team Lead Customer Support!

Divide groeit niet alleen als jouw vertrouwde partner in softwareoplossingen voor de Fashion Retail branche, maar ons team evolueert ook om u de beste service te bieden. Met groot plezier kondigen we de nieuwste aanwinst van ons team aan: Nick Nederend, die deze zomer aan boord is gekomen als onze nieuwe Team Lead Customer Support.

Nick brengt een frisse golf van enthousiasme en expertise met zich mee naar Divide. Met meer dan vijf jaar ervaring in klantondersteuning en een passie voor technologie en mode, is hij de juiste persoon om onze klantenservicestrategieën te versterken en naar een hoger niveau te tillen.

Wat betekent dit voor u?
Snellere respons: Nick is vastbesloten om onze reactietijden te verkorten, zodat uw vragen sneller worden opgepakt.
Verbeterde oplossingen: Met een scherp oog voor detail en een luisterend oor zal Nick leiding geven aan ons supportteam en werken aan structurele verbeteringen. Om er zo voor te zorgen dat uw problemen efficiënter en effectiever worden opgelost.
Proactieve ondersteuning: Hij is een voorstander van proactieve dienstverlening en communicatie en zal werken aan het inzichtelijk maken van potentiële uitdagingen en oplossingen hiervoor.

Nick's filosofie is dat een uitstekende klantenservice de kern vormt van elke succesvolle onderneming en hij is enthousiast om deze visie tot leven te brengen bij Divide. Hij kijkt ernaar uit om persoonlijk met u samen te werken en de relaties die we hebben opgebouwd met onze gewaardeerde klanten te versterken.

Wilt u Nick welkom heten of heeft u suggesties of vragen? Voel u vrij om rechtstreeks contact met hem op te nemen via nick.nederend@divide.nl.

We zijn ervan overtuigd dat Nick een geweldige aanvulling zal zijn op ons team. We kijken uit naar de positieve veranderingen die hij zal brengen en we hopen dat u net zo enthousiast bent als wij om Nick aan boord te hebben.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.