Terug

Blog

MultiSafepay & Divide – Creëer de optimale betaalervaring

Als full-service e-commerce bureau zijn wij toegewijd aan het leveren van oplossingen waarmee onze klanten het maximale uit hun bedrijf kunnen halen. Bij MultiSafepay delen zij deze ambitie, en om dit te realiseren was het hoog tijd voor een volledige upgrade van onze MultiSafepay integratie. In deze blog vertellen wij je alles over deze update en hoe de toevoegingen je gaan helpen om een next-gen betaalervaring neer te zetten.

Fashion-focused betaalmethoden
Het kennen van je klanten is cruciaal in je succes, en het aanbieden van betaalmethoden die aansluiten bij deze klanten en productaanbod staat hier centraal in. Met Divide als marktleider in de fashion e-commerce is het toevoegen van goed presterende betaalmethoden onmisbaar. Onze MultiSafepay update voegt dan ook vaste waardes in de fashion toe: digital wallets.
Divide klanten kunnen hiermee de populaire digital wallets Apple Pay en Google Pay aan de check-out toevoegen, waarmee consumenten binnen enkele seconden (met slechts één klik of tap) hun aankoop kunnen afronden.

De beste klant is één die je al kent
We noemden het net al, betalen met één klik. Het creëren van een frictie loze betaalervaring voor de terugkerende klant mag niet onderschat worden. Je wilt dat ze in de webshop herkend worden en snel kunnen betalen. Hier hebben wij uiteraard rekening mee gehouden in onze laatste ontwikkeling, je kan nu gebruik maken van de tokenization tool van MultiSafepay. Sla gemakkelijk gebruikte betaalmethoden op een veilige manier op en laat de consument bij het volgende bezoek met slechts één klik of tik de favoriete betaalmethode gebruiken. Zo zorg je ervoor dat terugkerende klanten zonder moeite door de check-out gaan.

De rode draad: razendsnelle betalingen
Zoals je inmiddels wel doorhebt, de update draait om het verminderen van frictie in de check-out. De laatste toevoeging, payment components, speelt ook een grote rol in het verbeteren van de betaalervaring. Via components kun je gebruikers betalingen direct in de check-out verwerken. Een normale credit card betaling verwijst een consument naar een externe pagina om betaalgegevens in of een verificatie uit te voeren, maar bij components wordt dit proces in de check-out zelf uitgevoerd. Zo kunnen consumenten sneller en voor hun gevoel veiliger afrekenen. Door het verwijderen van de externe redirect verlaag je de kans op afgebroken aankopen en verloren klanten. Combineer payment components met tokenization en je bezoekers zullen de betaling in no-time afronden.

Wil je graag meer informatie? Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via verkoop@divide.nl of rechtstreeks bij je accountmanager.De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.