Terug

Blog

ACA Fashion Software en Divide aanwezig op het 100-jarig jubileum van van Westen mannen

Vrijdag 17 november 2023 waren ACA Fashion Software & Divide vereerd om aanwezig te zijn op het 100-jarig jubileum van van Westen mannen. Van Westen mannen, in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag, is één van de grootste modewinkels van Zeeland. Als trotse softwareleveranciers hebben we het voorrecht gehad om deel uit te maken van deze mooie jubileumavond.

De avond begon met speeches van de broers Johan en Peter van Westen. Ze namen de aanwezigen mee op een reis door de geschiedenis van van Westen mannen, van de bescheiden start door grootvader van Westen tot de bloeiende modewinkel die het vandaag de dag is.

Een hoogtepunt van de avond was de uitreiking van het predicaat Hofleverancier uit de handen van de commissaris van de koning van de provincie Zeeland. Een mooie en prestigieuze titel waar van Westen mannen trots op mag zijn.

De kers op de jubileumtaart was de presentatie van het boek " Van Westen Mannenmode, een ode aan de rijke historie". Dit meesterwerk duikt diep in de archieven en laat de indrukkende historie zien van een van de grootste modewinkels van Zeeland. Het eerste exemplaar ontving de inmiddels 91 jarige Diny van Westen, de moeder van de broers.

Wij, van Divide & ACA Fashion Software, willen van Westen mannen feliciteren met deze mooie mijlpaal en kijken uit naar verdere samenwerking.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.