Terug

Blog

0314 Mode kiest voor Divide en Winstore

Met trots delen we mee dat 0314 Mode uit Doetinchem kiest voor het e-commerceplatform van Divide. Dit dynamische en eigentijdse bedrijf met 3 fysieke winkels heeft niet alleen gekozen voor de geavanceerde oplossingen van Divide, maar heeft ook besloten een belangrijke stap te zetten in het automatiseren van diverse bedrijfsprocessen door te kiezen voor Winstore Online.

0314 Mode heeft met zorg hun partners gekozen en vanuit de wens diverse processen verder te automatiseren, stak Divide er met kop en schouders bovenuit. Het e-commerceplatform van Divide kent tal van slimme fashiongerichte oplossingen en biedt niet alleen een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel de klant als het bedrijf zelf, het kent ook een naadloze integratie met Winstore Online. Hiermee wordt een enorme efficiency slag gemaakt in bijvoorbeeld het voorraadbeheer en orderverwerking. Daarnaast zal in de combinatie met tritonX gekozen worden voor de Customer Connector. Hiermee creëren we één centraal klantprofiel voor zowel on- als offline, waarmee de basis wordt gelegd voor de (toekomstige) voordelen van Unified commerce.

Divide heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven die streven naar een optimale integratie tussen online en offline verkoop. Door te kiezen voor Divide en Winstore Online toont 0314 Mode niet alleen hun toewijding aan een optimale klantbeleving, maar ook aan het omarmen van de nieuwste technologische trends. Hiermee positioneren zij zich niet alleen voor succes in het heden, maar zet het ook een solide basis neer voor toekomstige groeiambities.

We kijken ernaar uit om samen te werken met 0314 Mode en hen te ondersteunen in hun reis naar groei en succes. We wensen 0314 Mode daarom van harte welkom!

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.