Terug

Blog

Hogere positie Divide in Emerce 100

Divide is bekroond met een hogere positie in de prestigieuze Emerce 100; de gerenommeerde gids die de prestaties van bedrijven in de e-business en online marketingsector in Nederland beoordeelt.

Divide is een aantal plekken gestegen op de Emerce 100. Deze stijgende positie in de ranglijst bewijst ons (en onze klanten) dat ons harde werk en de toewijding van ons team wordt beloond. Onze inzet en klantgerichtheid, evenals het vertrouwen en de waardering van onze klanten, zijn hiermee erkend. Als team Divide zijn wij dankbaar en trots op deze prestatie en we blijven ons natuurlijk inzetten en inspannen om uitzonderlijke resultaten te blijven leveren en voorop te lopen in het steeds veranderende e-commerce landschap waarin nieuwe functionaliteiten afgestemd op de wensen van onze klanten de hoogste prio houden.

Focus en succes

Maak ook jouw klantwensen aan ons kenbaar, zodat wij op de Emerce 100 blijven stijgen, maar bovenal dat we samen de focus houden op kwaliteit, samenwerking en klantgerichtheid. Samen streven naar succes dat is waar we goed in zijn en willen blijven.

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.