Terug

Blog

GEWONNEN: Tweakwise partner of the year Award

Tijdens het recente partnerevent van Tweakwise, bekend van het personaliseren van shopping ervaringen, heeft Divide met trots de award Partner van het Jaar in ontvangst genomen. De award is een mijlpaal voor het Divide team. Wij denken graag mee in hoogwaardige diensten en oplossingen voor onze klanten en Tweakwise is een geweldige aanvulling op zowel klantbeleving als optimalisatie binnen de Fashion Retail branche.

Tweakwise biedt innovatieve, effectieve oplossingen t.a.v. productmanagement, zoekfunctie optimalisatie en personalisatie. Divide zorgt voor de naadloze integratie van Tweakwise zodat jij als klant invloed uit kan oefenen op en uit kan blinken in factoren die voor jou belangrijk zijn zoals voorraad, marge en voorkeur tijdens de customer journey van jouw klanten. "Deze bekroning als Partner of the Year is een erkenning van onze inzet, toewijding en expertise op dit gebied. Het versterkt ons geloof in de kracht van samenwerking en onderstreept onze positie als een betrouwbare partner voor e-commerce succes," aldus Sherwin Shahbazi, account- en partnermanager bij Divide.

Wil jij weten hoe Divide en Tweakwise jou verder kunnen helpen in jouw (online) groeiambities? Neem dan zeker contact op voor een (online) kopje koffie; we leggen het je graag uit! Wil je nu al meer weten? Lees meer op de website van Tweakwise.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.