Terug

Blog

Mobiele conversie optimalisatie

Mobile first - met de technische (door)ontwikkelingen van de user experience (UX), features en performance spelen we in op mobile first strategieën. Services op gebied van bezorg- en betaalmogelijkheden spelen een belangrijke rol in het potentiele succes op de mobiele afmetingen. De afgelopen maanden heeft Klarna, bekend van o.a. Achteraf betaaloplossingen, hard gewerkt aan de oplossing voor mobiele conversie. Samen met Klarna bieden wij een exclusieve gelegenheid om deze oplossing te zien op vrijdag 13 januari. Lees verder en meld je aan!

De consument staat centraal en voor dezelfde consument staat de mobiel weer centraal. Mobiel is lang niet meer alleen een oriëntatie- en verkoopkanaal, maar een integraal deel van de strategie en toekomst van fashionretailers.

De technische mobiele (responsive) toepassingen van Divide, de mobile-first index van Google en de toepassing van Klarna ondersteunen het gebruikersgemak en vereiste focus op mobiel.

Klarna pilot case | Media Markt stuwt mobiele omzet met 480% op Black Friday… 

Media Markt is in Europa een pilot geweest rond de integratie van Klarna’s mobiele oplossing. Het resultaat laat zich het beste verwoorden in de volgende quote van Magnus Pettersson (head of e-commerce MM Noord Europa):

“The focus is large in terms of m-commerce, and here Media Markt is remarkably pleased with the effects the new Klarna collaboration yielded when it was launched during the Black Friday Week in 2016: with the launch of Klarna Checkout Media Markt had a 480 percent growth in mobile commerce”

Divide en Klarna nodigen jou uit om op vrijdagmiddag 13 januari 2017 als eerste Nederlandse ondernemer / e-commerce manager te zien wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Event heeft plaatsgevonden op 13 januari, inschrijving is niet meer van toepassing.

Met Google Analytics Enhanced Ecommerce is de (mobiele) salesfunnel nog beter te analyseren, meerwaarde na een wijziging / optimalisatie is nog beter te analyseren en met AB-testing en Hotjar analyses verder te finetunen;

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.