Terug

Blog

Verkoopkansen maximaliseren zonder eigen webshop

Divide biedt in samenwerking met Stockbase een gebruiksvriendelijke instore webshop voor retailers zonder eigen webshop. Door de beschikbare vrije voorraad van merken (250!) op de fysieke winkelvloer aan te bieden gaan we nee-verkoop tegen. En door de samenwerking met diverse POS-leveranciers kunnen orders direct worden afgerekend aan de fysieke winkelkassa.

Nooit meer nee-verkoop met multi-brand instore webshop
Via de instore webshop, welke wordt voorzien van uw eigen uitstraling, kunnen producten worden besteld die niet fysiek aanwezig zijn in de winkel maar wel beschikbaar zijn binnen de vrije voorraden van aangesloten leverancier(s). Instore webshop bestellingen kunnen door middel van een ‘ bon in de wacht’ functie direct worden gekoppeld aan de fysieke winkelkassa. En onderzoek bevestigd; door kanaal overstijgend te werk te gaan voelt de consument zich nog meer welkom, waardeert online en offline inspanningen en ervaart een persoonlijke benadering. 

Multi-brand instore webshop

Verdieping en verbreding van assortiment resulteert in significante conversieverhoging. Importeurs en merkleveranciers hebben voorraad liggen en retailers kunnen hier door middel van Stockbase gebruik van maken.Het assortiment van de Instore webshop wordt bepaald tussen retailer en merkleverancier(s), het platform van Stockbase is faciliterend. De kansen voor conversie optimalisatie kunnen online én in de fysieke winkel(s) door middel van kiosken, tablets of smartphones worden gerealiseerd. Een internetverbinding is vereist, de responsive instore webshop past zich automatisch aan het apparaat formaat aan.

Meer informatie over Stockbase | bekijk de YouTube video


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.