Terug

Blog

Module uitgelicht; Labels

Bezoekers attenderen op unieke producteigenschappen en kenmerken? Met de Labelmodule zijn producten door middel van een label uit te lichten op de artikeldetailpagina en de productoverzichtspagina. De labels zijn qua opmaak zelf te beheren en direct te koppelen aan een filter met specifieke productselecties. Lees meer over de praktische inzetbaarheid en meerwaarde van de labelmodule.

Koppel labels op basis van Filter voorwaarden 
Stel zelf de voorwaarden van een label in op basis van de beschikbare kernmerken en eigenschappen via de Filtermodule. Labels kunnen door deze inrichting zeer specifiek en snel worden gekoppeld. Benieuwd welke voorwaarde voor jouw beschikbaar zijn? Ga naar Filters en klik op ‘Filter toevoegen’. 

Zie onderstaande praktijkvoorbeeld met mogelijke voorwaarde om een label te koppelen. De excel importfunctie maakt het mogelijk een selectie van producten te koppelen aan een filter indien geen eigenschap of kenmerk te definiëren is.  


Labelmodule

Labels koppelen
Geef een label een naam voor het labeloverzicht, koppel een filter, bepaal de positie en koppel een label(image).

Resultaat

Uniek Stockbase kenmerk
Stockbase ontsluit via leveranciers de (vrije) voorraad van merken en maakt deze beschikbaar voor een retailer. Dit maakt het voor de retailer mogelijk om het online assortiment in de breedte en diepte aanzienlijk vergroten. Stockbase artikelen kunnen gekenmerkt worden met bijvoorbeeld een ‘web only’ label. De labelmodule is zo gebouwd dat er rekening wordt gehouden met het productaanbod. Zijn artikelen in de winkel uit voorraad verkrijgbaar én Stockbase dan wordt op maatniveau een (web only)label getoond.


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.