Terug

Blog

Partnerdag in Fashion Retail

Technische ontwikkelingen volgen zich in razend snel tempo op. Dat geldt ook voor de fashion retail. Een dynamische markt volop in ontwikkeling. Om de nieuwste ontwikkelingen binnen de fashion retail te presenteren organiseerde Divide in samenwerking met ACA Fashion Software, Stockbase en tritonX op woensdag 11 september een gezamenlijke partnerdag voor de fashion retail.

Bij Divide zijn we constant bezig met de ontwikkeling van oplossingen met meerwaarde voor de omnichannel architectuur. Naast onze klanten, vinden we het ook belangrijk dat samenwerkende partners op de hoogte zijn over onze rol. Hoewel het misschien niet de meest voor de hand liggende groep is om fashion retail ontwikkelingen aan te presenteren, vinden wij het relevant dat ze in groepsverband (kritisch) meedenken. De aanwezige contacten zijn namelijk ook dagelijks met onze doelgroep in gesprek. 

Digitale Sales Assistent & Omnichannel Integration Suite - Divide

Vanuit Divide werden de ontwikkelingen rondom de Digitale Sales Assistent (DSA) en de Omnichannel Integration Suite (OIS) gepresenteerd door Stephan Bliek en Sander Goedhart. De DSA en de OIS zijn e-commerce tools die door Divide op de markt zijn gezet. Met de OIS hebben we een middleware (tussenlaag) ontwikkeld die het koppelproces met ERP-systemen, zoals XPRT, toegankelijker en flexibeler maakt. Met deze oplossing is het mogelijk om eenvoudig en efficiënt een koppelvlak te maken met ERP/POS systemen. Om (complex) maatwerk te vermijden wordt dit proces uitgevoerd op basis van moderne internet standaarden aangevuld met Microservices.

De DSA is een mobielvriendelijke front-office die winkelpersoneel op de winkelvloer ondersteund. De tool stelt tal van verkoopondersteunende klant- en artikeldata veilig en snel beschikbaar aan medewerkers op de winkelvloer en de klantenservice. Daarmee kunnen fashion retailers niet alleen hun omzet vergroten, maar ook klanttevredenheid, loyaliteitsdata, efficiëntie en een consistente omnichannel (winkel)ervaring aanbieden. 


Sander Goedhart - Divide

XPRT & LIV’ – ACA Fashion Software

Vanuit ACA Fashion Software vertelde Carel Smulders over ERP oplossing XPRT en kassasysteem LIV’. De software van ACA zijn speciaal ontwikkeld voor de fashion retail en wholesale. Daarbij is XPRT het meest complete logistieke en financiële automatiseringspakket. De ERP oplossing helpt fashion bedrijven om beter te presteren in een sterk veranderende markt door werkzaamheden effectief en efficiënt uit te voeren. Met LIV’ hebben we een nieuw kassasysteem op de markt gezet. Het is een online kassasysteem speciaal ontwikkeld voor de fashion. LIV’ is de opvolger van kassasysteem Open Store en heeft als groot voordeel dat de software 100% cloudbased is. Daardoor werkt het kassasysteem moeiteloos op mobiele apparaten die ondersteund worden door Android, iOS of Windows. 


Carel Smulders - ACA Fashion Software

Stockbase 

Ad Umans was vanuit Stockbase aanwezig. Stockbase is een online samenwerkingsplatform die retailers met leveranciers verbindt. Retailers welke zijn aangesloten bij het Stockbase platform kunnen hierdoor hun omnichannel strategie optimaliseren! Rendementen van Stockbase merken en retailers worden sterk verbeterd door voorraden en afbeeldingen te delen. Op deze wijze wordt via één Stockbase interface de magazijnvoorraad in samenwerking met e-commerce retailers bij duizenden potentiële consumenten getoond! 


Ad Umans - Stockbase

Loyalty 3.0 & Personal Pricing - tritonX

Als laatste was het de beurt aan Freek van Lieshout, tritonX. TritonX brengt alle marketinggegevens bij elkaar en geeft daarmee de mogelijkheid een volledig (360 graden) profiel te creëren van de klant(groepen). Door de focus meer op loyaliteit te leggen kunnen retailers het verschil maken. De modules Personal Pricing en Loyalty 3.0 kunnen hier een waardevolle bijdrage aan leveren.


Freek van Lieshout - tritonX
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.