Terug

Blog

Personalisatie van teamsportkleding

Ook amateurverenigingen willen professioneel op het veld of in de zaal verschijnen. Strikte regels omtrent teamsponsoring en de verkoop, gebruik en beheer van clubkleding zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Dat uit zich onder andere in vaste posities voor bedrukking van logo’s, cijfers en letters op shirts, broeken en sporttassen. 

Praktijkvoorbeeld artikeldetailpagina van teamsport bedrukopties op clubniveau;

Loyaliteit door leden en clubs
De vraag naar online verkoop van clubkleding door clubleden is groot en heeft zich geuit in verschillende initiatieven. Door personalisatie van clubkleding binnen de eigen e-commerce omgeving van de retailer (kledingleverancier) te faciliteren biedt dat unieke kansen de contacten met sportclubs en haar leden verder te vercommercialiseren. Sportclubleden beoefenen andere sporten of doen ook casual kledingaankopen. Om clubleden te activeren is het erg belangrijk dat iedereen voordeel heeft. Door middel van personal pricing en coupons kan een lid direct voordeel ontvangen bij een aankoop in de winkel of online. Alle redenen het klantprofiel verder te verrijken en loyaliteit te versterken. Customer dataplatform tritonX kan naast voordeel voor leden ook clubs belonen. Via tritonX kan worden geregistreerd hoeveel de leden van een bepaalde club kopen waardoor er aan het einde van het jaar sponsorverrekening kan plaatsvinden.

Personaliseren door extra opties 
Bedrukking vindt op artikelniveau plaats en kan afwijken op type artikel en sportclub. Sportclub A kan het toestaan initialen op een trainingsbroek te personaliseren waar Sportclub B dit niet wil hebben.

Onderstaande opsomming betreffen de uitgangspunten om personalisatie te realiseren op club en type artikelniveau in de webshop.

Uitgangspunten
•Het instellen van de formulieren verloopt via de formuliermodule.
•Het is mogelijk per veld een prijs in te vullen via de extra opties module.
•De extra opties voor producten wordt getoond op de artikeldetailpagina. Check-out
Na selectie van de bedrukkingsopties wordt er een opsomming gegeven op de winkelwagenpagina waarna het item besteld kan worden. 


Meer informatie over online bedrukkingsmogelijkheden van teamsport clubkleding? Neem contact op met Divide

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.