Terug

Blog

Enhancement: Stilstand is achteruitgang

Stilstand is achteruitgang. Zeker op het gebied van digitale producten is deze quote treffend. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Ook bij Divide werken wij op dagelijkse basis aan onze software om technische verbeteringen door te voeren. Deze software dient uiteraard ook onderhouden te worden. Om hier goede ondersteuning op te kunnen blijven bieden, werken wij met Enhancement.

Enhancement staat voor het doorlopend verbeteren van onze standaard software. Deze verbeteringen worden via periodieke releases beschikbaar gesteld en bij onze klanten geplaatst. Dit wordt afgevangen in onze Enhancement overeenkomsten. Deze overeenkomst bevat een vast maandbedrag waardoor de klant het recht behoudt op deze periodieke release. De periodieke releases worden door middel van het releasebeleid onderhouden.

De periodieke releases bevatten diverse onderdelen, veelal uitgesplitst in de volgende onderwerpen: Performance verbeteringen, security patches, database onderhoud, server migraties en recht op major Release. Hier is meer informatie over te vinden op de pagina over Enhancement.

Wil je hier meer informatie? Neem dan contact op met ons. Je kunt ons bereiken via verkoop@divide.nl
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.