Terug

Blog

Verbeterde gebruikerservaring met reCAPTCHA v3

Online beveiliging is en blijft van enorm groot belang in deze tijd en dit zie je onder andere terug in de doorontwikkeling die Google heeft gedaan in hun Captcha-technologie. Een van de meest recente innovaties is reCAPTCHA V3, welke aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van eerdere versies. Twee redenen waarom je zou moeten overwegen om reCAPTCHA v3 te implementeren in je webshop.

1. Onzichtbare bescherming
reCAPTCHA v3 werkt onzichtbaar op de achtergrond. Dit betekent dat consumenten niet langer lastiggevallen worden met storende uitdagingen en moeilijk leesbare puzzels en gewoon soepel kunnen winkelen op jullie webshop. Het systeem evalueert de gebruikersactiviteit en beoordeelt de betrouwbaarheid op basis van gedragsanalyses. Dit leidt tot een aanzienlijk verbeterde gebruikerservaring zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

2. Betere bescherming tegen bots
reCAPTCHA v3 maakt gebruik van geavanceerde machine learning-algoritmen om bots en frauduleuze activiteiten beter te detecteren. Het stelt je in staat om je webshop te beschermen tegen geautomatiseerde aanvallen en fraudeurs, wat resulteert in een verbeterde beveiliging van gegevens en een vermindering van frauduleuze transacties.

Implementeer reCAPTCHA v3
De koppeling en integratie met reCAPTCHA v3 heeft Divide inmiddels ontwikkeld en getest. De ontwikkelkosten zijn via Enhancement volledig afgedekt. Per webshop dient er een kleine implementatie uitgevoerd te worden en dit hebben wij weten te beperken tot maar 1 uur.

Door reCAPTCHA v3 te integreren, versterk je de beveiliging van de webshop en wordt de algehele gebruikerservaring verbeterd. Als naslagwerk kun je dit artikel van Google lezen.

Mocht je na het lezen van deze blog geïnteresseerd zijn en akkoord zijn met de implementatietijd, neem dan contact op met je accountmanager. Dan kunnen wij de werkzaamheden voor reCAPTCHA v3 inplannen.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.