Terug naar overzicht

Design

Slimme en functionele designs. Dat is wat maken!

Helemaal van jou

Digital design is een expertise op zichzelf. Je moet als het ware in de huid van de doelgroep kruipen. Maar om tot de essentie te komen van de look & feel van e-commerce moet je het DNA van de klant zien te ontrafelen. Een mooi design is leuk, maar waar het werkelijk om draait is dat je een slim en functioneel design hebt.

Het resultaat

De hands-on aanpak gecombineerd met onze expertise resulteert in designs die aansluiten op de omnichannel strategie. Kortom een design wat op het snijvlak van conversie, usability, vindbaarheid en mobiel moet bijdragen tot het resultaat wat we vooraf met elkaar definiëren. Wij geloven bij Divide in een balans tussen conventies en innovatie.

In beweging

Het landschap waarin wij acteren verandert continu. Dat vraagt ook adoptievermogen van het design. Functionele verbeteringen, vaak gedreven door feedback & analytische data, worden qua presentatie in lijn gebracht bij optimalisaties.


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.