Terug naar overzicht

Van Tilburg Online

DE WEBSHOP VAN DE GROOTSTE MODEWINKEL VAN NEDERLAND

Met meer dan 600 toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor heren, dames en kids, schoenen en sport.Zo vermaakt van Tilburg kleding gratis in eeb eigen atelier – klaar terwijl je wacht –, zorgen ze voor een hapje en een drankje in de lunchroom en bieden ze het gemak van een goede bereikbaarheid met 500 parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur. Van Tilburg heeft daarmee niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk veel in huis. Die mix maakt Van Tilburg uniek. Niet voor niets won Van Tilburg de vakjuryprijs 2010 voor beste zelfstandige winkel van Nederland en diverse publieksprijzen.

1). Slim sorteren en een zoekfunctie met de meest relevante resultaten

Van Tilburg online heeft de software van Tweakwise geïntegreerd binnen het e-commerce platform. Van Tilburg maakt gebruik van de automatische sorteerfunctionaliteit. Het slim sorteren van productoverzicht pagina’s op basis van voorraad, marge, verkopen en conversie ratio's heeft een bewezen conversie verhogend effect. Ook de zoekfunctie van de webshop is powered by Tweakwise. Al vanaf de invoer van twee tekens worden zoeksuggesties en producten getoond. Het webshop team van Van Tilburg maakt zelf diverse algoritmes aan, passende bij het assortiment. De zoekfunctie corrigeert automatisch op misspelling en er kunnen zelf synoniemen en re-directs worden beheerd om bezoekers snel het juiste resultaat te bieden.

2). ERP koppel specialist

Door de brede kennis en ervaring met ERP-koppelingen zorgt Divide voor een optimale verwerking van retaildata. Divide ontwikkelde in 2009 de eerste PFA webshop koppeling voor Nelson Schoenen. Voor Van Tilburg Mode en Sport heeft Divide de ProFashionAll (PFA) koppeling opgeleverd bij de start van de samenwerking in 2014. ProFashionAll (PFA) is een ERP retailoplossing om de processen binnen fashion organisaties te stroomlijnen voor o.a. inkoop, budgettering, voorraadbewaking en informatievoorziening. Vanaf 2019 werkt Van Tilburg met de ERP software van Naviasion (ACA) en heeft het de Customer Data Platform omgeving van tritonX gekoppeld voor personalisaties. Naast de koppeling met PFA en ACA heeft Divide ERP-koppelingen met onder andere Futura, K3 Unisoft, ACA Winstore en Exact.


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.