Terug naar overzicht

Sportvisserij Nederland

Vissen, de nr. 1 sport van Nederland

Sportvisserij Nederland is de landelijk overkoepelende vereniging van zeven regionale federaties, drie landelijke specialistenorganisaties en meer dan 850 lokale hengelsportverenigingen. Bij elkaar tellen deze organisaties 570.000 aangesloten sportvissers. Sportvisserij Nederland heeft de taak de belangen van de sportvisserij te behartigen en de aangesloten organisaties bij hun werkzaamheden te ondersteunen. 

Internetpartner

Divide is de internetpartner van Sportvisserij Nederland. Het grootste project in de jarenlange samenwerking is het Mijnhengelsportvereniging.nl platform. Met deze online service kunnen hengelsportverenigingen in enkele stappen een eigen professionele website inrichten, lanceren en beheren. Mijnhengelsportvereniging.nl wordt aan meer dan 850 verenigingen aangeboden. Via Mijnhengelsportvereniging.nl krijgen verenigingen de beschikking over verschillende modules en functionaliteiten zoals de wedstrijdagenda en een VISpas bestelmodule, waarbij leden online een VISpas kunnen bestellen en direct na de online aankoop kunnen vissen.

Vissen? Altijd de VISpas mee!

Sportvisserij Nederland geeft de VISpas uit, de opvolger van de Sportvisakte. Met de VISpas module kunnen verenigingen via de website de VISpas, JeugdVISpas en/ of ZeeVISpas direct online verkopen. De sportvisser kan na aankoop direct gaan vissen, na betaling worden de VISdocumenten direct per e-mail verzonden. Een koppeling met de backoffice van Sportvisserij Nederland, waarin alle verenigingen zijn opgenomen, zorgt voor de administratieve afhandeling. 

 


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.