Terug naar overzicht

Only for Men

Een meeslepende e-commerce ervaring. In de winkelstraat en thuis, op de bank.

Only for Men, sinds 2002, is een one stop-shop voor de moderne man. Alles op het gebied van mode en meer; onder één dak vinden mannen bij Only For Men de mooiste merken in business, casuals, jeans en schoenen. Altijd up-to-date blijven was nog nooit zo makkelijk voor mannen, bij Only for Men parkeer je namelijk voor de deur. Voor iedere dag van de week en ieder moment van de dag heeft Only for Men de juiste collecties om mannen te kleden en er op-en-top uit te laten zien.

 1. Award winning webshop

  Ook met Only for Men gaat de samenwerking verder door gezamenlijk een strategie en doelstellingen vast te stellen. Middels maandelijkse overleggen tussen e-commerce management van Divide en webshop manager Sandra Augustin worden de laatste ontwikkelingen besproken en resultaten geanalyseerd om vervolgens doelgericht te optimaliseren. Deze werkwijze heeft onder andere geresulteerd in het winnen van prestigieuze prijzen zoals een Thuiswinkel Award publieksprijs en de Beste webshop Award in de categorie Herenmode van de ABN AMRO Retailer of the Year competitie.

 2. Profiteer van juiste klantdata

  Laagdrempelige en klantvriendelijke invoer en actualisatie en verrijking van bestaande klantdata is waardevol. Het is een van de (integratie)voordelen van het fysieke retailmodel met de technologische mogelijkheden rond big-data welke Only for Men toepast.

  Stop handmatige invoer(fouten)
  Het afrekenmoment aan de fysieke winkelkassa biedt de klant tijd zijn of haar gegevens zoals NAW, e-mailadres en geboortedatum op foutieve, ontbrekende of onbekende data te actualiseren. Door de invoer te digitaliseren in plaats van een invulkaartje te gebruiken wordt er (op het hoofdkantoor) tijd bespaard en worden invoerfouten geminimaliseerd. Via een tweede kassascherm / tablet(zuil) kan de klant haar gegevens aanvullen, actualiseren of zich aanmelden.

  Actuele data | door één klant, één wachtwoord en één algehele synchronisatie van data, via elk aangesloten applicatie te creëren is Only for Men in staat nog relevanter te zijn in marketinguitingen.

Gerelateerd

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down