Terug naar overzicht

Only for Men

Een meeslepende e-commerce ervaring. In de winkelstraat en thuis, op de bank.

Only for Men, sinds 2002, is een one stop-shop voor de moderne man. Alles op het gebied van mode en meer; onder één dak vinden mannen bij Only For Men de mooiste merken in business, casuals, jeans en schoenen. Altijd up-to-date blijven was nog nooit zo makkelijk voor mannen, bij Only for Men parkeer je namelijk voor de deur. Voor iedere dag van de week en ieder moment van de dag heeft Only for Men de juiste collecties om mannen te kleden en er op-en-top uit te laten zien.

 1. Award winning webshop

  Ook met Only for Men gaat de samenwerking verder door gezamenlijk een strategie en doelstellingen vast te stellen. Middels maandelijkse overleggen tussen e-commerce management van Divide en Only for Men worden de laatste ontwikkelingen besproken en resultaten geanalyseerd om vervolgens doelgericht te optimaliseren. Deze werkwijze heeft onder andere geresulteerd in het winnen van prestigieuze prijzen zoals een Thuiswinkel Award publieksprijs en de Beste webshop Award in de categorie Herenmode van de ABN AMRO Retailer of the Year competitie.

 2. Persoonlijke prijzen 

  Bij Only for Men kan je als consument sparen voor unieke activiteiten en aantrekkelijke deals. Bij elke euro die een consument besteedt worden er 10 Potpunten verdiend. Op basis van de gespaarde Potpunten zijn er drie categorieën; brons, zilver of goud. Afhankelijk van de categorie ontvangt de consument diverse persoonlijke voordelen. Hoe hoger de categorie, hoe meer voordeel. Zo krijg je bijvoorbeeld in de winkel en in de webshop een persoonlijke prijs op diverse artikelen. Personal pricing biedt de mogelijkheid om klanten of klantgroepen een speciale prijs te bieden. Prijsgroepen zijn bijvoorbeeld te definiëren op basis van;

  * Verengingen die worden gesponsord;
  * Klanten app gebruikers;
  * VIP klanten met een bepaalde status;
  * Medewerkers van een bedrijf;
  * Familie (van medewerkers) en (branche vreemde) collega ondernemers;
  * ‘Ambassadeurs’ van de winkel(organisatie).

  Praktijkvoorbeeld personal pricing | unieke prijsweergave met Jouw prijs na ingelogd en herkend te zijn:GerelateerdAnd the winners are….Bekijken
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.