Terug

Retail Suite Webapplicaties

Retail Suite Webapplicaties

Als aanvulling op de Omnichannel Integration Suite (OIS) is het mogelijk om één of meerdere webapplicaties vanuit de Retail Suite te implementeren. De volgende webapplicaties zijn momenteel beschikbaar:

   Order Circulation

Met deze webapplicatie verkrijgen de vestigingen de mogelijkheid om ordercirculatieverzoeken voor de betreffende vestiging in behandeling te nemen en af te handelen. Middels een dashboard worden de openstaande verzoeken overzichtelijk weergegeven.

   Digital Sales Assistant

Met deze webapplicatie is het mogelijk om een klant in de vestiging te ondersteunen bij de aankoop van producten die niet in de vestiging aanwezig zijn. De vestiging kan ‘inloggen als klant’ en de bestelling kan afgerekend worden aan de kassa.

   Customer Service

Met deze webapplicatie is het mogelijk om online bestellingen te raadplegen. Hiermee kan een klantenservice medewerker nagaan wat de bestelstatus is, de historie van de bestelling inzien, achteraf korting verlenen en de bestelling (deels) annuleren.

   Non Tradeable Goods

Met deze webapplicatie is het mogelijk om ‘niet handels goederen’ beschikbaar te stellen, zodat vestigingen middels één bron artikelen kunnen bestellen. Te denken aan promotiemateriaal, winkelinventaris, koffiebenodigdheden en kantoorartikelen.

   Instore Pickups

Met deze webapplicatie is het mogelijk voor een vestiging om in te zien welke bestellingen in de betreffende vestiging opgehaald gaan worden. De vestiging kan hiermee het binnen scannen en uitleveren van de bestellingen afhandelen.

   Product Complaints

Met deze webapplicatie is het mogelijk voor een vestiging om centraal ‘klachten’ met producten te registreren. Te denken aan beschadigde producten of door diefstal ontnomen producten. De vestiging kan aangegeven of de voorraad hierop aangepast dient te worden.

Benieuwd wat de Retail Suite voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag een brochure, belafspraak of demo (afspraak op locatie) aan:
Op welke manier wil je meer informatie ontvangen (aanvinken)?


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.