Terug naar overzicht

Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is een begrip in het noorden en oosten van Nederland. Maar ook in het westen en zuiden van Nederland groeit de naamsbekendheid van Schuurman Schoenen enorm. Het is dan ook bijna niet meer voor te stellen dat de onderneming ooit heel kleinschalig begon in een winkeltje aan de Julianastraat in Borculo. Het was in de jaren '50 van de vorige eeuw dat Jan en Lien Schuurman, de ouders van John Schuurman / grootouders van Arjan Schuurman, de basis legden voor het huidige succes.

  1. Schaalbaarheid en performance

Divide.NOW is ontwikkeld op het .NET framework van Microsoft. Het internationale framework is schaalbaar en koppelbaar binnen het  IT-landschap van Schuurman Schoenen met onder andere de Futura ERP-omgeving. Het e-commerce platform van Divide biedt uitstekende responsetijden, ook bij zeer hoge belastingen. Zoals bij actiedagen van Schuurman Schoenen met hoge bezoekerspieken binnen het grote assortiment schoenen.

LeaseWeb Private Cloud is een private cloudoplossing waarmee Divide grote hoeveelheid zogenoemde cloud instances kan aanmaken en beheren en de virtuele infrastructuur naar de behoefte van Schuurman Schoenen op maat inricht. De inrichting is zo opgezet dat het eenvoudig is om een server bij te plaatsen om pieken en structurele groei van de webshop bezoeken te servicen. 

  1. Award winning webshop!

Schuurman Schoenen heeft de ABN Retailer of the Year Webshop Award 2018-2019 gewonnen in de categorie ‘Schoenen’. Hier waren ook retailers als Manfield, Nelson Schoenen, Sacha en vanHaren voor genomineerd. Schuurman Schoenen was naast de webshop Award net als vorig jaar de gelukkige winnaar in de categorie Schoenen. Dit jaar wist het familiebedrijf uit Neede dus ook de prestigieuze Webshop Award te winnen!

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down